16 Δεκ 2021

Η «ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΜΟΙΡΑΣΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

Μα, γιατί χάθηκε το χαμόγελο; Γιατί όλοι μοιάζουν σοβαροί, συννεφιασμένοι, αγέλαστοι; Μήπως ξέχασαν να γελούν; Μήπως δεν έμαθαν ποτέ να τραγουδούν; Χμμμ! Εδώ μάλλον χρειάζεται η παρέμβαση των Καλικάντζαρων, για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Τι είναι όμως οι Καλικάντζαροι; Αφεθήκαμε στους ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας του σχολείου μας να μας αποκαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι οι Καλικάντζαροι και γιατί επέλεξαν την Αγέλαστη Πολιτεία για τις φετινές τους σκανδαλιές. Τα άτακτα Καλικαντζαράκια κατάφεραν να κάνουν ακόμα και τους σοβαρούς και αυστηρούς κατοίκους της Αγέλαστης Πολιτείας να αφεθούν στη γιορτινή διάθεση των Χριστουγέννων.

Όμως, πόσο θα διαρκέσει αυτό; Υπάρχει, άραγε, ελπίδα για αυτούς; Θα επιστρέψει πράγματι η αγάπη και η καλοσύνη στις καρδιές τους; Μα ναι! Υπάρχει ελπίδα και κρύβεται στις χαρούμενες φωνές των παιδιών που μένουν να σιγοτραγουδούν στο τέλος της παράστασης. Βρίσκεται στον ενθουσιασμό με τον οποίο αντιμετώπισαν αυτό το θεατρικό εγχείρημα. Κρύβεται στο ταλέντο και το μεράκι τους που πλημμύρισαν την αίθουσα.

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες